OM MIG:

Jag heter Fanny Häggström är född 1999 och bor i Sundsvall.
Hela mitt liv har jag älskat hundar
Det började redan på dagis, jag släpade hem alla bibliotekets hundböcker och till min stora glädje införskaffades familjens första hund när jag fyllde 10 år.
Idag äger jag en femårig MAS vid namn Naldo och en Border collie tik född okt 2019 som heter ADA.

Borderterriern Torres och MAS tiken Seger tillhör också familjen.

Jag älskar att träna, bland annat har jag spelat fotboll sedan jag var 6 år. Valet var därför självklart att testa på olika hundsporter, när en hund kom till familjen. Idag tränar och tävlar jag mest agility, jag är även utbildad agilityinstruktör. 2018 och 2019 deltog jag med Naldo i agility SM. Vi är även kvalade till SM 2020. 

MIN UTBILDNING :

D9: Jag gick på Realgymnasiet med inriktning Hund i 3 år. Där läste jag D9 som är en kurs i att bli djurvårdare, jag får till exempel ge lättare injektioner och ta blodprov. 

Hundfysioterapeut: Direkt efter gymnasiet hittade jag en utbildningen som kändes helt rätt - Diplomerad Hundfysioterapeut- . Den läste jag på Svenska Fysioterapiskolan hos Frida Lundin i Åre. 

En 1 årig utbildning på distans med 10 träffar på 12 månader. Teoretiskt har jag har fått lära om hundens alla skelettdelar och alla muskler (nästan). Jag har fått lära mig hur man rehabiliterar olika sorters skador och massor om friskvård. 

Praktiskt har jag lärt mig en djupgående idrottsmassage för hela kroppen, kontrollera muskler och leder, göra rörelseanalys och hur man använder olika maskiner eller verktyg

Balansbollsintruktör: Hos Svenska Fysioterapiskolan för Frida Lundin. En utbildning om hur man kan bygga muskler med balansdiskar och bollar till en frisk och skadad hund. 

Fascia: Hos Svenska fysioterapiskolan för Frida Lundin. En utbildning om fascia, kroppens nätverk utan slut och hur det omsluter allt från skelett till cell och är en väldigt viktig behandlingsdel för att förhindra smärta. 

Det bästa med allt är att jag genom mitt företag får använda min kunskap till att hjälpa andra, både hundar och deras förare, till ett friskare hundliv.

Välkommen till Hundfitness & Rehab Fanny Häggström AB