hundfitness & rehab
hundfitness & rehab
hundfitness & rehab

MIN UTBILDNING :

D9: Examinerats i VeTa-bolagets regi enligt Jordbruksverkets riktlinjer för D9

Hundfysioterapeut: Direkt efter gymnasiet hittade jag en utbildning som kändes helt rätt - Diplomerad Hundfysioterapeut- . Utbildad på Svenska Fysioterapiskolan hos Frida Lundin.

Balansbollsintruktör: Hos Svenska Fysioterapiskolan för Frida Lundin. En utbildning om hundens balansorgan och varför balansredskap är en viktig del i rehabilitering och friskvård.

Fascia: Hos Svenska fysioterapiskolan för Frida Lundin. En utbildning om fascia, kroppens nätverk utan slut och hur det omsluter allt från skelett till cell och är en väldigt viktig behandlingsdel för att förhindra smärta. 

A1 instruktör och tävlingsledare i agility: Via svenska agilityklubben har jag utbildat mig till agilityinstruktör och tävlingsledare. 

Det bästa med allt är att jag genom mitt företag får inspirera och dela med mig av min kunskap till ett friskare hundliv och träffa fantastiska hundar och deras ägare. 

Välkommen till Hundfitness & Rehab i Sundsvall! 

OM MIG:

Jag heter Fanny Häggström är född 1999 och bor i Sundsvall.
Hela mitt liv har jag älskat hundar.
Det började redan på dagis, jag släpade hem alla bibliotekets hundböcker och till min stora glädje införskaffades familjens första hund när jag fyllde 10 år.
Idag äger jag en Mini Aussie vid namn Naldo född 2014 och en Border collie tik född 2019 som heter Ada. 

Jag älskar att träna, bland annat har jag spelat fotboll sedan jag var 6 år. Valet var därför självklart att testa på olika hundsporter, när en hund kom till familjen. 

Idag tränar och tävlar jag agility som är min största hobby. 

2018 deltog jag med Naldo för första gången på agility SM. Sedan dess har vi kvalat varje år. Vårat bästa resultat blev en 17de plats år 2021 i mediumklassen av 62st startande. 

Med Ada är målet att kvala till SM om något år. Den stora drömmen är att nå en landslagsplats en dag, vi har en lång väg dit men om några år hoppas vi stå där på startlinjen och tävla för Sverige. 

Det blir mest förebyggande träning för att hålla hundarna i bra form till sporten men också till ett friskt vardagsliv. Där är våra favoriter dragträning (barmark + skidor), backintervaller, lösspring i skogen och all träning på balansbollarna är väldigt populärt. Skritt i terräng/skogen ger väldigt bra resultat så det är en av mina favoriter men hundarna tycker det är lite tråkigt att gå så långsamt ;)