top of page
hundfitness & rehab
hundfitness & rehab
hundfitness & rehab
MIN UTBILDNING :
Djurvårdare nivå 2/D9: Examinerats i VeTa-bolagets regi enligt Jordbruksverkets riktlinjer för D9
Hundfysioterapeut: Direkt efter gymnasiet hittade jag en utbildning som kändes helt rätt - Diplomerad Hundfysioterapeut- . Utbildad på Svenska Fysioterapiskolan hos Frida Lundin.
Balansbollsintruktör: Hos Svenska Fysioterapiskolan för Frida Lundin. En utbildning om hundens balansorgan och varför balansredskap är en viktig del i rehabilitering och friskvård.
Fascia: Hos Svenska fysioterapiskolan för Frida Lundin. En utbildning om fascia, kroppens nätverk utan slut och hur det omsluter allt från skelett till cell och är en väldigt viktig behandlingsdel för att förhindra smärta. 
A1 instruktör och tävlingsledare i agility: Via svenska agilityklubben har jag utbildat mig till agilityinstruktör och tävlingsledare. 
Det bästa med allt är att jag genom mitt företag får inspirera och dela med mig av min kunskap till ett friskare hundliv och träffa fantastiska hundar och deras ägare. 
Välkommen till Hundfitness & Rehab i Sundsvall! 
OM MIG:
Jag heter Fanny Häggström är född 1999 och bor i Sundsvall.
Hela mitt liv har jag älskat hundar.
Det började redan på dagis, jag släpade hem alla bibliotekets hundböcker och till min stora glädje införskaffades familjens första hund när jag fyllde 10 år.
Idag äger jag en Miniature American shepherd vid namn Naldo född 2014 och två Border collie tikar, en född 2019 som heter Ada och en född 2022 som heter Maiken. 
Jag älskar att träna, bland annat har jag spelat fotboll sedan jag var 6 år. Valet var därför självklart att testa på olika hundsporter, när en hund kom till familjen. 
Idag tränar och tävlar jag agility som är min största hobby. 
2018 deltog jag med Naldo för första gången på agility SM. Sedan dess har vi kvalat varje år. Hittills har våra bästa resultat varit en finalplats både år 2021 och 2022, placering 17 av 65st startande i medium. 
Med Ada och Maiken är målet att kvala till SM när dom är i klass 3.
 
Den stora drömmen är att nå en landslagsplats en dag, jag har en lång väg dit men om några år hoppas jag kunna stå där med en eller två hundar och tävla för Sverige. 
Det blir mycket träning för att hålla hundarna i bra form till sporten men också till ett friskt vardagsliv. Där är våra favoriter dragträning (barmark + längdskidor), backintervaller, lösspring i skogen och all träning på balansbollar är väldigt populärt. Skritt i terräng/skogen ger väldigt bra resultat så det är en av mina favoriter men hundarna tycker det är lite tråkigt att gå så långsamt ;) 
bottom of page